Megtalálva

febr 24, 2014

skodaA rendőrjárőrök egy elveszett kisfiúra lettek figyelmesek a Miskolci Kocsonyafarsang forgatagában. Kisvártatva rendőri segítséggel a szülők és a gyermek egymásra talált

A polgárőrséggel és más társszervekkel közösen a Miskolci Rendőrkapitányság is részt vett a 2014. február 20-ától 23-ig tartó Miskolci Kocsonyafarsang biztosításában. A rendőrjárőröknek csekély számban kellett intézkedniük a rendezvényhez kapcsolódó szabálysértéseknél, vagy elkövetett bűncselekményeknél.

 

A rendezvény időtartama alatt 2014. február 22-én 14 óra után nem sokkal előfordult az is, hogy a farsang forgatagában egy hat éves kisfiút veszítettek el a francia állampolgárságú szülei. A Városháztéren a tömegben egyedül, felnőtt kísérete nélkül tartózkodó gyermeket a rendőrjárőrök észlelték, akik a szülők keresését azonnal megkezdték.

Ezzel párhuzamosan a szülők is segítséget kértek a rendőröktől, hogy gyermeküket elvesztették. A gyors információáramlásnak köszönhetően a gyermek rövid idő alatt visszakerült szüleihez.

 

Forrás: Police.hu