Police Coffee Borsodban

szept 26, 2014

10372092_812305022147038_3949492559948019230_nBeszélgetés egy csésze kávé mellett a bűnmegelőzés aktuális kérdéseiről Miskolcon.

Miskolcon az Andrássy úti CBA üzlet adott otthont 2014. szeptember 26-án 11 és 16 óra között a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a CBA Kereskedelmi Kft. Police Coffee elnevezésű rendezvényének.

Az országos program 17. állomásaként Miskolcra érkezett bűnmegelőzési road show helyszínén a látogatók egy csésze kávé mellett kötetlenül beszélgethettek a rendőrökkel problémáikról, azok megoldásának lehetőségeiről, illetve javaslataikkal segíthették a helyi egyenruhások munkáját.

A nap folyamán a lakosságot dr. Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzés Tanács elnöke, miniszteri biztos, valamint a Miskolci Rendőrkapitányság szakemberei várták. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai emellett vagyonvédelmi kiállítást és tanácsadást tartottak az érdeklődőknek.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével mások mellett dr. Mecser Tamás r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes vezetője, dr. Bogyay Ferenc r. ezredes, a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője, Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet vezetője, dr. Garamvölgyi László r. dandártábornok, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója, valamint Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

A rendhagyó találkozón szó esett közbiztonságról, vagyonvédelemről, áldozatvédelemről, de többen kértek felvilágosítást közlekedésrendészeti témakörben is.

Forrás: Police.hu