Újdonságok weboldalunkon!

Clipboard02-cropÚj online elérhetőségek, új lakossági bejelentő, új modul a rádió p hallgatásához. És ez csak pár megemlített dolog melyben megújult weboldalunk!


Polgárőrségünk törekszik arra, hogy ne csak technikai fejlődéseket hanem sokkal egyszerübb de bővebb tájékoztatási rendszert hozzon létre, ahol mindenki megtalálja az általa érdekelt információt.

Az internet és egy jól müködő weboldal elengedhetetlen eszköze a tájékoztatásnak, így weboldalunk és a weboldal elérhetőségeinek fejlesztésére is folyamatosan törekszünk a járőrözéshez szükséges eszközök fejlesztése mellett.

Weboldalunk újdonságai:

Új webcím elérhetőségek:

Weboldalunkat ezentúl a http://www.polgarorseg.com domain mellett elérhetik a http://www.polgárőrségmiskolc.hu és a http://www.polgarorsegmiskolc.com domainok-on is.

Ezen újjítással több lehetőség nyílik meg a weboldal elérhetőségére. Egyszerüsítve elég beírni a www.polgarorsegmiskolc.hu domaint és rögtön egyesületünk weboldalára irányítja önt a rendszer. Így weboldalunkat már 3 domain címen is elérhetik a nap 24 órájában.
Új lakossági bejelentő rendszer:

Weboldalunk elindulása óta több lakossági bejelentést, érdeklődést,információt is kaptunk e-mail formályában. Mostantól ezeket a weboldal központi e-mail címe ( az info@polgarorseg.com ) helyett a bejelentes@polgarorsegmiskolc.hu e-mail címre várjuk. Kollégáink az üzeneteket 24 órán belül feldolgozzák és válaszolnak rá. Erre az e-mal címre várjuk a panaszokat, észre vételeket és egyéb önök által észlelt eseményeket.

Amennyiben halaszthatatlan bejelentése ( bűncselekmény vagy támadás érte ) abban az esetben kérjük hívja a 112 ingyenes segélyhívót vagy a +3680 /460 – 046 szintén ingyenesen hívható Miskolci Önkormányzati rendészetet.

A Miskolc Városi Rendőrkapitányság direkt elérhetősége:
Cím: 3525 Miskolc, Fábián kapu 4.

Telefonszám: +3646/ 514 – 511

 

A Miskolci Önkormányzati Rendészet direkt elérhetősége:
Cím: 3531 Miskolc, Győri Kapu 27/b.

Telefonszám: +3680 /460 – 046 ( ingyenes ) vagy a +3646/ 502 – 570

Új helyen a Rádió P ( Magyarország Polgárőr Rádiója) kikapcsolásának lehetősége, mely a weboldalon böngészők zenés szórakoztatását biztosítja:

Clipboard02-crop

Itt tudják a weboldalon szoló rádiót ki kapcsolni. Amennyiben a weboldalon új linkre kattint vagy hírre abban az esetben a rádió újra elindul, ennek kiküszöbölésén dolgoznak kollégáink!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.