Segítünk ahol kell

szept 20, 2020

Egy idősebb hölgy kért segítséget az interneten, végül polgárőreink Szabolcs megyébe indultak.

Egy Kótaji hölgy kérte az internetes közösség segítségét, melyre polgárőreink is reagáltak. Lövei Tamás kollégánknak nem ez az első karitatív kezdeményezése, ami mögé be áll egyesületünk.

A hölgy az interneten nem nagy kéréssel fordult az interneten böngészők felé, csak annyit kért, hogy lábbetegsége, melyet naponta többször át kell kötözni, szeretne át kötöző anyagot kérni. A kereste / nyugdíj / sajnos ezt nem tudja fedezni, de mivel más lehetősége nincs a kezelésre ez muszáj.

Lövei Tamás kollégánk erre fel figyelve azonnal az egyesület tagjainak segítségét kérte, akik azonnal támogatták Tamás ötletét össze fogva, csapatként.

Domokos József Attila elnökkel ma reggel indultak útnak Szabolcs megyébe Kótajba egy megtömött csomagtartóval. Több száz olyan kötszerrel indultak útnak mely K.Ilona gondján, ha nem is megoldást, de segíteni tudnak.

A majd két órás autó út végén Ilonka néni és a Kótaji polgárőr kollégák várták a Miskolci csapatot akik nem győzködtek hálálkodni segítségünkért.

Ilonka néni meglepődve tapasztalta, hogy egy másik megyéből egy messzi városból segítenek rajta.

Ez úton szeretnénk Ilonka néninek mihamarabbi felépülést kívánni és köszönjük a Szabolcs megyei polgárőr kollégák segítségét!