Sajnos a covid senkit se kímél így Miskolc egyik ikonikus alakját se hagyta békén. Ismerik őt békaként., sokat látják színházban , sőt kórházban is miközben piros orral bohócnak öltözve a gyermekek arcára mosolyt csal.

Most mi leptük meg a gyermekek piros orr doktorát. Sajnos covid fertőzés miatt házi karanténba kényszerült. Rengetegen felajánlották segítésüket neki, mi se maradtunk ki. Egy olyan ember kényszerült karanténba aki a kórházba, a városba csak adott és mindig mosolyt csalt az emberek arcára. Sokszor kocsonyafesztiválon mint béka, egy egy szinházi előadáson de ő az a bizonyos piros orr doktorbácsi is aki a beteg gyerkőcöket folyamatosan meglepi a kórházba egy kis mosolyt csalva az arcukra.

Hát most nekünk is sikerült egy kis mosolyt csalnunk Osváth Tibor arcára mikor egy friss reggeli sült kolbásszal, és friss zöldséggel leptük meg. Mi hamarabbi felépülést OSI!

Természetesen a csomagot átadó polgárőr kolléga teljes felszerelésben kereste fel Osi-t a biztonsági beöltözés és távolságtartás megtartása mellett.